U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Park Linde

Wil jij hier wonen?
Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba

Contacteer ons voor meer informatieU moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Ben Devriendt

Woonadviseur

Ben Devriendt
+3256621080
Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba

Ons team

We zijn Stijlbouwers. Al meer dan 30 jaar. We ontwikkelen woonprojecten waar jij je straks helemaal thuis voelt. En doen dat in onze eigen stijl. Met focus op kwaliteit en betrokkenheid. Dat zie je in onze projecten. En voel je in de manier waarop we ze aanpakken – in stijl.
 
Elk project is een persoonlijke uitnodiging om mooi te wonen en in stijl te leven, van de bijzondere architectuur die het landschap siert tot het design en luxueuze comfort dat bewoners pleziert.
 
Als aannemer klasse 6 bouwen we met oog voor detail en op de toekomst: esthetisch mooi, technisch performant en duurzaam. We nemen elk project vanaf de eerste steen zelf in handen en volgen het volledige bouwproces op van plan tot oplevering, binnen de vooropgestelde timing en in alle transparantie. De Eribo-stijl staat voor kwaliteit en gaat verder dan de norm: alleen het beste goed genoeg, binnen het vooropgestelde budget uiteraard. Kwaliteit voor een eerlijke prijs, daar mag je op vertrouwen.
 
Of je nu investeert in een woonproject als opbrengsteigendom of er straks zelf gaat wonen, we begeleiden je persoonlijk bij je aankoop en helpen je bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, kortom, we ontzorgen je van a tot z. Het hele traject houden we nauw contact. We staan altijd voor je klaar.
 
We zorgen ervoor dat je straks niet alleen leeft in stijl, maar het ook allemaal hebt beleefd in stijl – beloofd.