U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Park Linde

Stijlvol wonen in een groene omgeving in Vichte
Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba

"Home is where nature is "

Mooi wonen midden in het groen op wandelafstand van het centrum van Vichte, dat is Park Linde kort samengevat. Wil jij hier graag wonen? Ontdek wat Park Linde te bieden heeft, van de natuur rondom je tot het luxueuze comfort in je nieuwe appartement.
 
Groen, groener, groenst
 

Park Linde is een doordachte en duurzame herbestemming van een bedrijfsterrein naar vier woonresidenties in een park van 17.000 m². De nieuwe woongelegenheden nemen slechts 10% in van het totale terrein in. Verder vind je er vooral open ruimte, bomen, wadi’s, wandel- en fietspaden, zitbanken en speelpleintjes. Je vindt rust in het autoluwe park en kinderen kunnen er veilig spelen.
 
Het park gaat over in het Beukenhof met de vlindertuin en het geboortebos. Waar je ook kijkt, overal zie je groen. Park Linde is dan ook een natuurlijke oase van rust en privacy. Mooi om te wandelen, nog mooier om te wonen.

Stijlvol project

Elk appartement wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen

Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba
Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba

De luxe van de omgeving

Met Winterlinde, Zomerlinde, Koningslinde en Zilverlinde vind je in Park Linde vier woonpaviljoenen. Door te kiezen voor vier afzonderlijke residenties, zijn de volumes lager, en geniet je van meer licht en een ruime tuin (tot 276 m2) of terras (tot 163 m2).
 
De vier residenties zijn opgedeeld in verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 73 m2 tot 215 m2). De bovenverdiepingen bestaan uit penthouses met grote terrassen die uitkijken over de groene omgeving. Onderaan lopen privétuinen natuurlijk over in het park. Geen afsluitingen dus, wel lage hagen die je tuin omzomen zonder het zicht op het park te belemmeren.
 
Hoogwaardig afgewerkt
 
Elk appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen. Er is vloerverwarming, vraaggestuurde ventilatie garandeert een gezond binnenklimaat en de grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een gevoel van ruimte in je woning.
 
Over de indeling en afwerking mag je natuurlijk ook je zegje doen. We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je appartement piekfijn af te werken, kortom, we ontzorgen je van a tot z.

We bouwen je huis, maar creëren ook samen een thuis.
 

Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba

Nieuwbouwproject

Park Linde

Park Linde - ERIBO-VASTGOED bvba